11.8.2016

Taraxacum officinale

+ Tietenkin sen kaverit...
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
8.

Löytyikö lempikuvaa?

10.8.2016

Mökkielämää

Mökkielämä on parhaimmillaan heinäkuun pimenevissä illoissa sinisorsien lentäessä vierestä järven pintaa hipoen. Silloin, kun pellon laidassa voi vaan hengittää siitä nousevaa tuoksua, katsella heiluvia heinänkorsia. Puhumattakaan siitä, kuinka kuvankaunis, vaalea höyry nousee hitaasti ylös vedenpinnasta ja lipuu eteenpäin hiljaa kuin aavelaiva.
Parasta se on myös silloin, kun voi leikkiä soutuveneellä keskellä päivää, saunoa savusaunassa ja kävellä järveen hinkkaamaan mustat noet pois ihosta kerta toisensa jälkeen. 
Halusinkin jakaa teille nämä pienet ilon hetket mökkielämästä, jota minä olen onnekseni saanut viettää tänä kesänä vähän alle kolmen viikon ajan.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

9.8.2016

Ruusunpuna

Nyt ollaankin jo ensimmäisen kunnon postauksen parissa! Nämä kuvat eivät tosin ole sitä omaa parhaimmistoani, mutta halusin silti julkaista nämä. Pienellä muokkauksella sain kuvista siedettävän näköisiä - eniten jouduin muokkaamaan valotusta, joka oli suomeksi sanottuna aivan pyllyllään, kun kuvat Gimpiin avasin.

Pm - Galleria

Hei!
En tiedä, miten kirjoittaisin tämän blogin ensimmäisen postauksen, sillä en halua sen olevan "hei, päätin perustaa uuden blogin ja tänne tulee juttua kuvista ja tälleen. Mut joskus tuun vrm. tänne päivitteleen! heips!"- tyylinen, vaan ihan järkevä ja sellainen, että siitä saa tietoa tästä blogista ja sen tarkoituksesta.
Bloggaamisen aloitin vuonna 2014 syksyllä, jos oikein muistan. Ensimmäinen blogini on vieläkin pystyssä, ja siitä pääset tästä linkistä. Siitä oikeastaan lähti kaikki, myös tämän blogin idea. Pitkään, tähän päivään saakka sinne on tullut juttuja omista ratsastuksistani, sekä perheemme koirasta, Pörristä, joista se kertoo nykyäänkin.
En halunnut enää jossain vaiheessa kirjoittaa siihen blogiin kirja-arvosteluja, joten tein sitä varten ihan oman blogin, johon tulee sitten säännöllisen epäsäännöllisesti jonkinsorttista kirja-arvostelua.

Ja miksi sitten perustin tämän blogin? En ihan hetken mielijohteesta, mutta ainakin melkein. En tuohon hevos-koirasekotteiseen blogiin halunnut laittaa hirveän paljoa luontokuvia/ muita ottamiani kuvia, ettei se ihan sekamelskaksi menisi. Pitkän harkinnan jälkeen sitten perustin valokuvausblogin, ja nimensä mukaisesti tänne tulee ottamiani kuvia ilman sen pidempiä tekstinpätkiä.

Blogin nimi ei ole ihan tuulesta temmattu, vaan se sai alunperin ideansa toisesta blogistani, jonka nimi on Pörheää Menoa. Pm - on siis lyhenne Pörheästä Menosta, ja galleria on sitten vaan galleria. Kuvagalleriahan tämäkin omalla tavallaan on!
Tänne blogiin tulee siis pääasiassa luontokuvia, joita ottelen silloin tällöin. Kuvia ei missään nimessä saa kopioida, jota turvaamaan laitankin kuviin Pm-gallerian oman logon/ vesileiman, joka tosiaan näkyy ylläolevassa kuvassa.

Toivottavasti viihdytte blogissani!