15.8.2016

Ilta-auringossa /1/

Kun joskus jaksaa lähteä kuvaamaan ilta kymmenen aikaan läheisen pellon reunaan, voivat tulokset olla jotain aivan muuta, kuin odotti. Saattaa onnistua kuvissa yli odotusten, ja tajuta, että pienellä muokkauksella niistä tulee erittäin kivoja. 
Näistä kuvista on tulossa jossain vaiheessa vielä toinenkin osa, en nimittäin halunnut tunkea kaikkia kuvia samaan postaukseen - riittää vähän pidemmäksikin aikaa! Vain yhdessä näistä kuvista muokkaus meni ihan päin mäntyä, mutta muuten olen näihin yllättävän tyytyväinen. Loppujen lopuksi näistä tuli ihanan tunnelmallisia ja kivoja, toivottavasti Tekin tykkäätte näistä :)

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia kuvia, itse en huomannut mikä kuva olisi huono :D Ihan kiva kun tulee toinenkin osa, on välillä samanlaista ja ei tarvitse heti mennä ottamaan uusia kuvia^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisestihan mikään näistä ei ole huono, yhden muokkaus meni omaan silmään vähän yli :D
   Kiitos paljpn :3

   Poista
 2. Hienoja, varsinkin nuo vastavalossa otetut

  VastaaPoista
 3. Oi nättejä kuvia kaikki!
  En tiedä nappaako tämmönen postausidea sinua yhtään, mutta minä lukisin mielelläni vähän siitä minkälainen kamera sinulla on ja minkälaisilla asetuksilla otat näitä kuvia. Itse nimittäin yritän oppia valokuvaukseta jotain ja olisi mielenkiintoista saada tietää muiden kuvaus vinkkejä yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllähän tuo nappaa, ihan kivan kuuloinen idea :) Itsellä ei tosin järkkäriä ole, mutta nämä jo tällä pokkarillakin otetut kuvat onnistuvat usein todella kivasti, joten kaipa minä voisin jotain väsäillä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)