27.8.2016

Ilta-Auringossa /2/

Huhhuh, kaksi ensimmäistä kouluviikkoa ovat hujahtaneet silmien ohi aivan liian nopeasti, ja siinä sivussa on sitten valokuvaus, kirjojen lukeminen ja blogiin kirjoittelu jääneet vähemmälle. Helposti kuluu viikko tai kaksi ilman bloggeria, mutta välillä viikonloppuisin saattaa hyvinkin olla aikaa blogin kirjoittelulle.
Uusia kuviahan en ole ottanut, mutta tästä saatte katseltavaksenne kasan peltokuvia joskus ikuisuuksien takaa uuden  ulkoasun kera. Mitäs muuten pidätte tästä ulkoasusta, omaa silmää miellyttää nimittäin kovasti ;)?
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
12.
Tällä kertaa tuntuu, että erityisesti vastavalossa otetut kuvat onnistuivat parhaiten niin muokkauksen, kuin ihan itse kuvankin puolesta. Kuvissa on mielestäni kivasti sitä lämpöä ja tunnelmaa niistä ihanista kesäilloista, myös muissa kuin viimeisimmissä kuvissa. 
Kovin usein tässä blogissa ei tämäntyyppisiä auringonlaskukuvia tule olemaan, sillä yritän mennä mahdollisimman aikaisin nukkumaan seuraavaa koulupäivää varten. Muutenkaan vuorokauden kaksikymmentäneljä tuntia tuntuvat menevän ohi aivan liian nopeasti, ja aikaa ei todellakaan ole liiaksi. 

Mutta, mitä Te piditte? =)

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia taas kerran, oot vaan sairaan taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos paljon! :)
   Taitavuudesta en nyt ihan varma ole, mutta ehkä tässä pikkuhiljaa kehitytään ja noustaan ylöspäin myös tämän pokkarin käytössä. Kieltämättä nämä onnistuivat todella kivasti! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)