9.8.2016

Pm - Galleria

Hei!
En tiedä, miten kirjoittaisin tämän blogin ensimmäisen postauksen, sillä en halua sen olevan "hei, päätin perustaa uuden blogin ja tänne tulee juttua kuvista ja tälleen. Mut joskus tuun vrm. tänne päivitteleen! heips!"- tyylinen, vaan ihan järkevä ja sellainen, että siitä saa tietoa tästä blogista ja sen tarkoituksesta.
Bloggaamisen aloitin vuonna 2014 syksyllä, jos oikein muistan. Ensimmäinen blogini on vieläkin pystyssä, ja siitä pääset tästä linkistä. Siitä oikeastaan lähti kaikki, myös tämän blogin idea. Pitkään, tähän päivään saakka sinne on tullut juttuja omista ratsastuksistani, sekä perheemme koirasta, Pörristä, joista se kertoo nykyäänkin.
En halunnut enää jossain vaiheessa kirjoittaa siihen blogiin kirja-arvosteluja, joten tein sitä varten ihan oman blogin, johon tulee sitten säännöllisen epäsäännöllisesti jonkinsorttista kirja-arvostelua.

Ja miksi sitten perustin tämän blogin? En ihan hetken mielijohteesta, mutta ainakin melkein. En tuohon hevos-koirasekotteiseen blogiin halunnut laittaa hirveän paljoa luontokuvia/ muita ottamiani kuvia, ettei se ihan sekamelskaksi menisi. Pitkän harkinnan jälkeen sitten perustin valokuvausblogin, ja nimensä mukaisesti tänne tulee ottamiani kuvia ilman sen pidempiä tekstinpätkiä.

Blogin nimi ei ole ihan tuulesta temmattu, vaan se sai alunperin ideansa toisesta blogistani, jonka nimi on Pörheää Menoa. Pm - on siis lyhenne Pörheästä Menosta, ja galleria on sitten vaan galleria. Kuvagalleriahan tämäkin omalla tavallaan on!
Tänne blogiin tulee siis pääasiassa luontokuvia, joita ottelen silloin tällöin. Kuvia ei missään nimessä saa kopioida, jota turvaamaan laitankin kuviin Pm-gallerian oman logon/ vesileiman, joka tosiaan näkyy ylläolevassa kuvassa.

Toivottavasti viihdytte blogissani!

2 kommenttia:

  1. Todella kiva idea tämä blogi, voisin mainostaa sitä jossakin postauksessani jos se vaan käy sinulle(^^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon - varsinkin näin blogin alkutaipaleella on kiva saada vähän mainostusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)